23/24-4-2016, Persoonlijk kampioenschap van de OLS Federatie in Wessem, deel 1

Het nieuwe schuttersseizoen staat weer voor de deur, en dus wordt er ook weer geschoten om wie de beste schutter van de OLS Federatie is.
Afgelopen jaar won Eric Steffanie (St. Joris Wessem ) de titel in Nattenhoven met 434 schoten, en dus zijn we nu voor een weekend te gast bij schutterij St. Joris Wessem.

 

De geleerde meteorologen hebben slecht weer voorspeld met buien en windstoten en lage temperaturen, niet echt geweldig dus voor te schieten.

 

En dus is een dikke winterjas nodig. Matthieu Mooren is er natuurlijk bij om zijn mannen van St. Servatius Raam te steunen.

 

 

 

De schietbomen staan er goed bij.

 

De schutters van HH. Marcellinus & Petrus Geleen hebben er zin in.

 

Gaat Marina Stienaers ( St. Harlindis & Relindis Ellikom) nadat ze de titel met het windbuks schieten in Maart pakten ook de titel met de zware buks wegkapen ?.

 

Ook de mannen van St. Amandus Opglabbeek hebben er zin in, helaas is hun captain Anita Ullrichts er niet bij.

 

De gastheer van afgelopen jaar St. Hubertus Nattenhoven is met een grote groep schutters naar Wessem gekomen, om natuurlijk de titel weer mee terrug te nemen naar Nattenhoven.

 

De voorzitter Ralph Jessen is druk bezig de schietkaarten in te vullen, vanaf dit seizoen moet ook op iedere schietkaart het ID nummer van de betreffende schutters staan. Nieuwe regelgeving vanuit het Westen.

 

[ _ ] [ 2 ] [ 3 ] [ 4 ] [ 5 ] [ 6 ] [ 7 ] [ 8 ] [ 9 ] [ 10 ] [ 11 ] [ 12 ]